Local skincare for humans of all genders, shapes, colors and sizes.

Adipiscing diam donec adipiscing tristique risus. Fames ac turpis egestas sed tempus urna et. Fringilla ut morbi tincidunt augue interdum velit euismod. Viverra vitae congue eu consequat.

zARZOU
BEAUTY

Aliquet adipiscing vivamus ultrices ipsum, commodo vitae, elit nec.

DAUGHTERS OF MALAYA

Aliquet adipiscing vivamus ultrices ipsum, commodo vitae, elit nec.

FEVERGLAM
COSMETIC

Aliquet adipiscing vivamus ultrices ipsum, commodo vitae, elit nec.

Customer comments

WHAT THEY SAY......

curology-fk5ryy1jeUA-unsplash.jpg

Aliquet adipiscing vivamus ultrices ipsum, commodo vitae, elit nec ipsam luctus. Viva mus ultrices ipsum, commodo vitae.

-Briana Davees, 36

"Dari hari first zarzou sampai malam tu pakai sampai ke harini, I nampak perubahan dari segi jerawat. Parut parut jerawat I makin pudar and ada yang dah hilang lepastu jerawat yang tumbuh makin kecik 🥰"

– Nuraini
– ZarZou Beauty

"Alhamdulillah sepanjang guna serum tu dalam 1 week macam tu dah nampak result dia. Especially parut yang hitam tu dia dah makin pudar. Plus texture dia tak pekat and tak melekit. this serum is more affordable then my previous serum yang mahal then muka lagi teruk."

-Luqman Wafi, 21
– Ethereal Skincare

" lipmatte ni aku suka HAHAHAHA, color dia pigmented yakwoh. tak sticky sangat on lips, tak drying sangat, color dia tahan lama do. aku pakai hari2 au walaupun nepek kat rumah je. saje try test cium barang la, kat mask pun tak transfer sangat."

-Putri, 21
– Fever Glam Cosmetics